Inloggen op je Oostkunst account

De eerste stap om een artikel te plaatsen op de website van Oostkunst is inloggen op de website. Dit kan op meerdere manieren.

Ga naar de website www.oostkunst.nl daar vind je onderaan in de rechter kolom de link “Inloggen” onder het kopje “Meta” (zie afbeelding).

Inloggen op Oostkunst doe je met deze link

Als je op die link klikt kom je op de inlog pagina terecht waar je met jouw gebruikersnaam en het naar je toegezonden wachtwoord kunt inloggen (zie afbeelding).

De tweede manier om in te loggen is om direct naar de inlog pagina te gaan. Deze kun je vinden op het webadres:

Op het inlogformulier vul je jouw gebruikersnaam en het naar je toegezonden wachtwoord in (zie afbeelding).

Inlog formulier

< < Ga terug naar de help begin pagina.